Welkom Bij Bartje

Groene kinderopvang Bij Bartje biedt u kinderopvang met een knipoog naar agrarische kinderopvang en een knipoog naar een kinderopvang volgens Scandinavisch model...speelpak en laarzen aan en erop uit! 

Buiten gebeurt het! Alleen binnen wanneer het weer het echt niet toe laat.

We hebben twee groepen, een babygroep tot 14 maanden en een dreumes/peutergroep van 14 maanden tot dat het kindje naar de basisschool gaat. 

Kinderen komen bij ons in aanraking met dieren en de moestuin. Daarnaast zijn wij veel buiten met de kinderen in onze grote buitenspeelruimte waar veel te ontdekken valt! 

De pedagogisch medewerkers zijn er voor de kinderen. Ze spelen het spel mee als de kinderen een lekkere zandtaart gebakken hebben. Ze leren de kinderen waar ons eten vandaan komt. Ze lachen samen met de kinderen wanneer de waterslang zo hard gaat dat het water alle kanten op spettert. Kortom samen buiten beleven, leren en genieten.

Wij bieden de mogelijkheid om de kinderen in de buitenlucht te laten slapen in zogenaamde babyhuisjes ofwel lutjepotjes, Dit ervaren kinderen met allergieën,astmatische kinderen maar ook gezonde kinderen als zeer rustgevend.

Kenmerkend voor Groene Kinderopvang Bij Bartje is, naast de natuurlijke speelplek, de rust en de ruimte die kinderen, ouders en medewerkers hebben. Het buitenspelen in de natuurlijke speelplek heeft een positief effect op de fysieke en emotionele gezondheid van het kind. Het daagt het kind uit te bewegen en te ontdekken en heeft een rustgevende werking op het kind. Kinderen spelen langer en gevarieerder buiten in een natuurlijke omgeving. Het maakt buitenspelen leuk! Kinderen die in hun jeugd veel speelervaringen in de natuur hebben opgedaan, blijken op volwassen leeftijd meer tevreden te zijn over hun leven.

Groeien in rust, ruimte en natuur. Dat is onze kracht!